Menu

Kedves Hallgatók/Felvételizők!
A Világgazdasági Intézet ingyenes felvételi előkészítőt hirdet a szeptemberben induló Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (MSc) képzésre az alábbi témakörökben: általános világgazdasági/nemzetközi gazdaságtani kérdések, nemzetközi kereskedelem és árfolyamkérdések.

A felkészítő során elsősorban a korábbi felvételi sorok kerülnek megoldásra, az azokhoz kapcsolódó elméleti keret ismertetésével, átbeszélésével.
Az előkészítő során feltehetik a megadott tananyaggal kapcsolatos kérdéseiket is, illetve a felvételi előkészítőhöz kapcsolódóan lehetőség nyílik egy próba felvételi írására (opcionális), amellyel kapcsolatban az oktatók e-mailen keresztül adnak majd visszajelzést.
A felvételi előkészítő időpontja:
1. 2018. március 9. (péntek) 13.40 és 17.00 között
Helye: C épület 425 terem
A tavaszi félévben ez a lehetőség még egyszer meg lesz hirdetve, a várható felvételi időpontja előtt kb. 2 héttel, ennek az alkalomnak a pontos időpontjáról és helyszínéről később várható információ (a hivatalos felvételi időponthoz igazítva).
A március 9-ei alkalmon való részvételi szándékukat jelezzék Endrődi-Kovács Viktóriának a viktoria.kovacs3(kukac)uni-corvinus(pont)hu e-mail címre, legkésőbb 2018. március 7-éig.
Kérem, várják meg a visszaigazoló e-mailt, amiben bővebb információt is kapnak majd a felvételi előkészítővel kapcsolatban!
Üdvözlettel,
A Világgazdasági Intézet munkatársai

 

 

Banner downloaded from: http://www.ncl.ac.uk/schools/partners/apply/